Vrijdag 30 oktober: inzameling voor de voedselbank Vrijdag 30 oktober: inzameling voor de voedselbank
Op zondag 1 november houden wij als PKN-kerken in Haren, net als de afgelopen jaren, weer de oogstdienst. Wij willen dan danken voor het goede dat we ontvangen hebben en we denken na over de manier waarop we dit met onze naasten kunnen delen.

Inzameling voedselbank: wanneer en waar?
Voorafgaand aan de oogstdienst organiseren we op vrijdag 30 oktober een inzameling voor de voedselbank in Groningen. U kunt uw (houdbare) producten dan inleveren tussen 16.00 tot 17.30 bij onze diakenen. Zij staan bij de hoofdingangen van de Dorpskerk en de Gorechtkerk.

Welke producten?
Dit jaar is er vooral behoefte aan:
  • Houdbare producten zoals pasta, rijst, vlees, vis en groente in pot of blik.
  • Jam, pindakaas, hagelslag, ontbijtgranen, koffie en thee.
  • Shampoo, doucheschuim, tandpasta en tandenborstel.
  • Luiers maat 5 en 6, opvolgmelk, babyshampoo en billendoekjes.
  • Douwe Egberts punten in een envelop; de voedselbank koopt hiervan koffie.
Ook andere houdbare producten zijn welkom. Doet u ook mee? Tot ziens op vrijdag 30 oktober!

Namens de taakgroep Binnenlands Diaconaat en de Voedselbank bij voorbaat dank voor uw gaven.