28 Juni Ochtend+dienst 28 Juni Ochtend+dienst
De Ochtendplusdienst van 28 juni a.s. heeft als thema ‘Flessenpost’! De band zal natuurlijk medewerking verlenen, maar de liederen zullen deze keer, in verband met de Coronavoorschriften, vooraf worden opgenomen. In deze dienst zullen Joas v.d. Veen en Jochem Jovanovic afscheid nemen van de kindernevendienst en ‘de overstap’ maken naar de jeugdclub. Ook zal Ellen Jovanovic, na heel veel jaren, afscheid nemen als leidster van de kindernevendienst. Ellen, ontzettend bedankt voor alles wat je voor de kindernevendienst en de gemeente hebt gedaan!
Tijdens de dienst lezen we, of eigenlijk, kijken we naar het bekende verhaal van Jona en horen en zien we wat deze aparte profeet ons te melden heeft over het thema.
We willen u en jou ook iets vragen! We weten allemaal wel wat flessenpost is, toch? In zo’n fles zit een boodschap voor degene die de fles vindt. Nu willen we u en jou ook vragen om deze zondag een hoopvolle boodschap op te schrijven en deze tekst in een lege fles te doen. Breng de fles vervolgens bij iemand langs of zet ‘m voor iemands deur. Dat kan bij een gemeentelid, iemand die alleen is of ziek, bij lieve buren of gewoon een goede vriend of vriendin. Doe je ook mee?
 
terug