Pastoraat in 'Coronatijd' Pastoraat in 'Coronatijd'

Onze predikanten, ouderlingen en contactpersonen konden de afgelopen periode in veel gevallen niet bij u langskomen. Veel pastorale contacten zijn doorgegaan via de telefoon of op andere manieren ‘op afstand’.

Ondertussen zijn de maatregelen om elkaar te bezoeken door de overheid verruimd, waardoor - alleen als dit veilig kan en gewenst is - een ontmoeting met een predikant, ouderling of contactpersoon weer mogelijk is geworden. Zij zullen voor een bezoek aan huis eerst vooraf (telefonisch) contact met u opnemen.

U kunt natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met uw pastorale ouderling of contactpersoon, of met onze predikanten ds. Ybo Buurma en ds. Michiel Pronk.
Mocht u hun voicemail krijgen, spreekt u dan een boodschap in, dan bellen zij u terug.

Ds. Ybo Buurma
Tel:         06 162 11 322
E-mail:    y.buurma@gmail.com

Ds. Michiel Pronk