World Servants Haren World Servants Haren


World Servants Haren bouwt wederom aan verandering!

Ieder jaar trekken honderden jongeren uit heel Nederland de werkhandschoenen aan om mee te helpen aan de bouw van klinieken en scholen en sanitaire voorzieningen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De projecten worden onder het motto ‘bouwen aan verandering’ georganiseerd door de christelijke organisatie World Servants.

Ook dit jaar gaat er weer een groep vanuit Haren mee met World Servants. World Servants is een landelijk organisatie die zich in zet in voornamelijk derdewereldlanden. Hier bouwen jongeren aan verandering, niet alleen fysiek maar ook in de omgang met mensen.
Dit jaar gaan 8 jongeren uit Haren en omgeving deze uitdaging aan.
Romy Huurman, Rianne Kasper, Suzan Kasper en Francien Vonck gaan in Zambia klaslokalen bouwen.
Ellemijn Oosterhuis gaat ook naar Zambia, maar gaat daar een kliniek bouwen.
Sander Kooi gaat naar Oeganda om een kleuterschool te bouwen.
Stijn Bor gaat naar Ecuador om een cacoaverwerkingscentrum bouwen. 
Jacob Boonstra gaat naar Malawi voor een voorbereidingsreis voor de komende projecten, en zal ook het project van afgelopen jaar bezoeken.

Het hele jaar zijn wij bezig om geld voor deze projecten op te halen. Niet alleen daar doen we hard ons best, maar ook hier in Nederland zetten we de schouders er onder om ook deze projecten te kunnen financieren!
Hou onze sociale media en onze website in de gaten voor updates, acties en leuke evenementen!
Dank u wel dat u de tijd hebt genomen om bekender te worden met World Servants!

Website: www.wsharen.nl
Instagram/Facebook: WorldServantsHaren
 

 
Stamppotbuffet op 1 februari Stamppotbuffet op 1 februariHet stamppotbuffet van World Servants is weer een feit! Dit jaar vindt deze gezellige maaltijd plaats op zaterdag 1 februari in de Mellenshorst aan de Waterhuizerweg 36 in Haren. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te eten.
Er zijn twee sessies, om 17:00 uur en om 19:00 uur. Hier kunt u onbeperkt genieten van stamppot met heerlijke gehaktballen en rookworst. De prijs is € 15,- per persoon en € 10,- voor kinderen onder de 12 jaar. Dit is exclusief drankjes. Het is belangrijk om u van te voren aan te melden, dit kan via www.wsharen.nl of door te bellen naar 06 40 60 41 00.
Met de opbrengst van onder andere dit stamppotbuffet gaan zeven jongeren meebouwen aan veranderingen in Zambia, Ecuador en Uganda. In Zambia gaan zij helpen een kliniek en klaslokalen te bouwen, in Uganda een kleuterschool en in Ecuador een cacaoverwerkingscentrum.
De stamppotbuffetten van World Servants zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot gezellige en smaakvolle evenementen. Ook dit jaar gaan we er in de Mellenshorst een groot succes van maken! Hopelijk zien we u daar, tot dan!