Storingen KerkTV nu hopelijk voorbij Storingen KerkTV nu hopelijk voorbij
De afgelopen weken werden we geconfronteerd met storingen in de ontvangst van KerkTV. Af en toe lopen beeld en geluid niet synchroon, soms hapert de uitzending of kunt u die zelfs helemaal niet bekijken.

Als team KerkTV vinden wij dit erg vervelend, ook omdat deze storingen buiten ons om worden veroorzaakt. Wij hebben wekelijks contact met het sIKN/Kerkomroep over de storingen waar wij mee te maken krijgen. Op vrijdag 5 februari ontvingen wij onderstaand bericht van hen:

‘Deze week hebben we verder onderzoek gedaan naar de storing van zondag 24 januari en zondag 31 januari. Tijdens de verstoringen is informatie verzameld die wij gebruikt hebben bij het onderzoek. Op basis van het onderzoek, is er een verdere aanpassing doorgevoerd in ons netwerk en hebben wij het vertrouwen dat aanstaande zondag 7 februari ook de ochtenduitzendingen storingsvrij kunnen plaatsvinden. Om direct actie te kunnen ondernemen, zit een team van netwerkbeheerders zondag wederom klaar om te monitoren. Wij willen ook via deze weg benadrukken dat wij er alles aan doen om de mensen thuis ongestoord uw dienst of viering te kunnen laten volgen.

Met vriendelijke groet, sIKN Helpdesk’

Ook als team KerkTV hopen wij dat u en jij de komende periode wel onze eigen uitzendingen storingsvrij kunt ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Team KerkTV