ds. Ybo Buurma ds. Ybo Buurma


Als een van de twee predikanten van de Gorechtkerk stel ik mij graag even aan u en jou voor. Sinds 2017 werk ik voor 50% in deze mooie kerkgemeenschap en woon en leef ik in Eelderwolde. Ik ben geboren in Winsum, heb gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen, ben getrouwd en heb drie inmiddels volwassen kinderen.

Mijn predikantsleven ben ik in 1990 begonnen in de Hervormde gemeente Ten Boer, St. Annen en Woltersum. Daarna ben ik vanaf 2005 predikant geweest in de Hervormde Gemeente van Zuidhorn. De Gorechtkerk ervaar ik als een dynamische en betrokken kerkplek, waar ruimte is voor diversiteit in geloofsbeleving en waar mensen hartelijk naar elkaar omzien. Daaraan hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren. Wilt u eens met mij in gesprek komen? Neem dan gerust contact op.

Met hartelijke groet,

Ds. Ybo Buurma

Contact:
Tel: 050-785 08 86
E-mail:

Werkdagen: maandag/dinsdag/woensdagochtend
Secties: 1, 2, 3, 4, 5 en 11
 

In dringende gevallen bij afwezigheid eigen predikant:
Telefoon: 06-814 097 50
E-mail   : 

 
ds. Harm Jan Meijer ds. Harm Jan Meijer

Als (tijdelijk) vervanger van ds. Marja de Jager ben ik het afgelopen jaar op allerlei adressen hartelijk ontvangen. Nog steeds beschouw ik het als een voorrecht op persoonlijke momenten vreugde en verdriet met u te mogen delen. Maar zoals we allemaal weten: alles heeft z’n tijd. Elke tijd opent weer nieuwe mogelijkheden. Het goede nieuws is dat in de persoon van ds. Michiel Pronk Marja’s definitieve opvolger dit voorjaar aantreedt. Tot dat moment kunt u, wanneer u dat op prijs stelt, gerust een beroep op mij doen. 

Met een hartelijke groet,

Ds. Harm Jan Meijer

Contact:
Tel: 050-501 71 24
E-mail:

Werkdagen: dinsdag/woensdag
Secties: 6, 7, 8, 9, 10