Taakgroep Erediensten Taakgroep Erediensten

De Taakgroep Erediensten is op zoek naar versterking.

We vergaderen 4 á 5 keer per jaar en werken mee aan het voorbereiden en uitvoeren van de diensten van de Paascyclus en de dienst op de laatste zondag van het kerkelijk jaar.

Graag nodigen wij u/jou uit om eens een vergadering bij te wonen. We kunnen u/jou dan meer vertellen over onze taakgroep.

Taakgroep Beamer Taakgroep Beamer

Nieuwe leden gezocht. Kom eens na de kerkdienst langs bij een van de leden. We kunnen u en jou dan wat meer vertellen over het beameren in de kerk.

Geluidsteam Geluidsteam

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons geluidsteam. We werken volgens een rooster en je hebt ongeveer eens in de 6 weken dienst.

Vooraf krijg je een training. 2 avonden gaan over wat geluid is en hoe het bij ons in de kerk werkt. De 3e avond is een praktijkavond in de kerk. Op deze avond kun je al het geleerde in praktijk brengen.
In het voorjaar starten we weer met een training.

Taakgroep Ochtend+ Taakgroep Ochtend+
Drummer-basgitarist gezocht.

De Ochtend+band is op zoek naar een drummer en een basgitarist.