Open kerk Open kerk
In de maanden november en december zal de Gorechtkerk elke woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur geopend zijn. U bent dan van harte welkom om binnen te lopen voor een moment van bezinning, om een praatje te maken of een kaarsje aan te steken. In de oneven weken is een predikant aanwezig.

Nu, door de aangescherpte coronamaatregelen, minder mensen onze zondagse kerkdiensten kunnen bezoeken, willen we u graag de gelegenheid bieden om op een doordeweeks moment even in de kerk te zijn. Natuurlijk houden we daarbij de RIVM-richtlijnen aan (anderhalve meter afstand houden, mondkapje mee etc.)

De gastheren en -dames hopen u een keer te mogen begroeten! U heeft dan ook de mogelijkheid om houdbare levensmiddelen voor de voedselbank in te leveren.

De openkerkcommissie, Carina Tiessen, Michiel Pronk en Alja Egberts