Een Paaskaars voor thuis Een Paaskaars voor thuis

Hoe mooi zou het zijn om tijdens de online kerkdiensten thuis uw eigen paaskaars te kunnen branden?
Via de Gorechtkerk kunt u uw huispaaskaars centraal bestellen, zo besparen we verwerkings- en verzendkosten, die normaal gezien € 10,54 per bestelling bedragen.

Hoe werkt het?
  • Wij bestellen de kaarsen bij de firma Boca. Via deze link kunt u een keuze maken uit de collectie huispaaskaarsen 2021. U vindt daar ook de prijzen en de bestelnummers van de kaarsen.
  • In plaats van de kaars zelf te bestellen, geeft u uw keuze vóór 24 februari via onderstaand e-mailadres aan mij door. Vermeld daarbij het bestelnummer, de afmetingen en het motief van de kaars, uw naam, adres en telefoonnummer.
  • Ik bestel de kaarsen en zodra de kaars is aangekomen, spreek ik met u een afhaalmoment af.
  • U betaalt bij ontvangst.

Ik zie uw bestelling graag tegemoet. Heeft u nog vragen? Voor verdere informatie ben ik te bereiken op een van de telefoonnummers die hieronder staan.

Els Wijnmaalen
Taakgroep Erediensten